Commerciële fotografie: De focus op uw bedrijf en product

Goede fotografie kan een grote rol spelen als het gaat om de beeldvorming van uw bedrijf of product. Gebruik van scherpe productfoto’s of sfeervolle bedrijfsreportages op bijvoorbeeld uw website of in uw drukwerk dragen bij aan een professionele uitstraling en helpen uw product of dienst te verkopen. Piit levert u een compleet product, inclusief fotografie.

Neem nu contact op voor:

Foto’s stel ik ter beschikking in hoge resolutie (max. 18mp). Zo heeft u altijd de scherpste foto’s van de beste kwaliteit.

Ik maak voor u een extra fotobestand op maat voor de toepassing waar u deze voor wilt gebruiken. Dit voorkomt bijvoorbeeld een trage website door te grote foto’s of wazig / slecht drukwerk door te kleine foto’s.

Ik denk graag met u mee hoe we uw product / bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. Ik vind het niet erg om daarvoor wat extra foto’s te schieten en te experimenteren.

In de nabewerking besteed is extra aandacht aan de juiste kleuren en licht instellingen. Indien nodig voer ik subtiele correcties uit. Extremere nabewerking is ook mogelijk. Bijvoorbeeld het “Photoshoppen”.

Of bekijk de diensten in Drukwerk en Web..

Product en bedrijfsfotografie Stadskanaal en omgeving

Fotografie voor uw website of drukwerk

Dankzij fotografiecursussen tijdens mijn studie, zelf opgedane kennis, een jarenlange ervaring in (commerciële) fotografie en professionele belichting en apparatuur ben ik in staat haarscherpe productfoto’s te leveren of sfeervolle bedrijfsreportages te maken. Daarnaast heb ik veel kennis en ervaring in het nabewerken van foto’s. Van simpele licht / kleur correcties tot het “Photoshoppen”.

Op zoek naar goede kwaliteit foto’s van uw bedrijf die u kunt gebruiken op uw website of in uw drukwerk?

Ik leg graag de focus op uw wensen!

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020