Een fotoreportage van uw bedrijf kan goed van pas komen in verschillende uitingen. Bijvoorbeeld online op uw website, social media of in drukwerk. Goede bedrijfsfoto’s zijn een perfecte manier om uw boodschap te verkopen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Laat uw bedrijfspand fotograferen

Een foto van uw bedrijfspand in bijvoorbeeld een folder of op uw website geeft de klanten een stukje vertrouwen. U laat zien dat u een echt, fysiek bedrijf bent. Daarnaast zorgt een veel gebruikte foto voor een stukje herkenning wanneer klanten uw bedrijf bezoeken. Een goede foto van een mooi pand zegt ook veel over de identiteit van uw bedrijf. Als trotse ondernemer is het natuurlijk ook mooi om een foto van uw bedrijf in te lijsten en op uw werkplek te hangen

Bedrijfsprocessen in beeld

Uw werkwijze draagt bij aan de kwaliteit van uw product of dienst. Door middel van een reportage van het bedrijfsproces laat u uw klanten zien hoe u met vakmanschap en passie zorgt voor een eindproduct van kwaliteit.

Sfeerfoto’s

Met sfeerfoto’s kunt u een idee / gevoel overbrengen richting uw klanten. Maar ook wanneer u persoonlijke diensten levert en geen proces / eindproduct hebt dat zich goed kan laten fotograferen kunnen sfeerfoto’s voor een goede opvulling zorgen op bijvoorbeeld uw website of drukwerk. Helemaal wanneer het gaat om adverteren kan een goede sfeerfoto bijdragen aan het gevoel dat klanten bij uw product / dienst krijgen.

Bedrijfsfotografie Stadskanaal en omgeving

Zakelijke fotografie voor bedrijven

Op zoek naar professionele foto’s voor uw bedrijf? Piit verzorgt zowel exterieur als interieurfoto’s. Laat uw bedrijf fotograferen of laat productieprocessen in beeld brengen.

Laat mij een fotocollectie voor u maken die u kunt gebruiken in al uw communicatie uitingen.

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020