Wanneer het gaat om het neerzetten van uw bedrijf als herkenbaar merk dan zijn het logo ontwerp en de daarbij horende huisstijl van groot belang. Vaak is uw logo het eerste contactpunt dat u heeft met uw klanten, het uiterlijk van uw logo en de huisstijl bepalen voor een groot deel het imago voor uw merk.

Voor het ontwerpen van logo en huisstijl op maat neem ik de tijd om kennis te maken met uw bedrijf. Het verdiepen in de kernwaarden van uw onderneming is minstens zo belangrijk als het ontwerpproces zelf. Een huisstijl en logo laten ontwerpen waarbij de kernwaarden van uw bedrijf centraal staan? Ik ga graag de uitdaging aan.

Boven ziet u een greep uit de logo’s en huisstijlen die door mij zijn vormgegeven. Bekijk de portfolio voor meer ontwerpen.

Logo en huisstijl ontwerper Stadskanaal en omgeving

Ontwerpen en drukwerk kan ik landelijk leveren, bij bedrijven uit omgeving Stadskanaal kom ik vrijblijvend op locatie kennismaken

Het vormgeven van een logo en huisstijl is een proces dat ik samen met u aanga. Indien nodig houden we meerdere ontwerprondes om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Daarbij is het eindstreven altijd naar:

  • Een representatief ontwerp;
  • Een logo en huisstijl wat de identiteit en de kernwaarden van het bedrijf/merk uitstraalt;
  • Een ontwerp wat uw doelgroep aanspreekt;
  • Een logo wat zich onderscheidt van de concurrentie;
  • Een herkenbare logo en huisstijl;
  • Een ontwerp wat tijdloos is.

Ik ga graag de uitdaging aan om voor u een prachtig logo te ontwerpen!

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020