Grafische vormgeving gaat verder dan internet en drukwerk. Vandaag de dag maken we gebruik van verschillende media en platvormen voor entertainment en informatie. Ook daar kan ik uw huisstijl in doorvoeren. Dankzij een brede interesse in multimedia heb ik de kennis en de middelen om u daarin op veel platvormen van dienst te zijn. Vertel me uw wensen en ik laat weten in hoeverre ik u kan helpen.

Vormgeving voor Mobiele Applicaties

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ik heb een ruime ervaring in de grafische vormgeving voor mobiele applicaties. Ontwikkelt u zelf mobiele applicaties of wilt u een grafisch ontwerp voor een mobiele applicaties waarmee u naar een ontwikkelaar kunt stappen, ik help u graag.

Video editing

Laat uw videobestanden omzetten en bewerken tot een (bedrijfs)film en laat eventueel een logo / huisstijl aan de video toevoegen. Ik zet uw video om tot het juiste formaat voor uw website, dvd, Youtube enz.

Presentatie ontwerp

U heeft een belangrijke presentatie en wilt laten zien wat u in huis hebt. Of u staat op een beurs en wilt een presentatie draaiende houden op een scherm. Laat mij uw presentatie vorm geven en geef uw presentatie net dat beetje extra wat u nodig heeft om uw klanten of collega’s over de streep te trekken.

Vormgeving voor andere Media

Uw huisstijl doorvoeren op andere media? Geen probleem!

Ik heb de middelen en de kennis om ook voor andere platvormen vorm te geven. Vertel me uw wensen en ik onderzoek de mogelijkheden.

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020