Laten we opnieuw kennis maken!

Het heeft lang genoeg geduurd… eindelijk de nieuwe website online. Natuurlijk een uithangbord voor mijn bedrijf, goed op elk beeldscherm, overzichtelijk en persoonlijk. Daarnaast zijn bijna alle banners en voorbeelden mijn eigen ontwerpen. Maar daar blijft het niet bij. Sinds de start van Piit ben ik mij blijven ontwikkelen en heb ik hard gewerkt aan een concept waarmee ik prachtige producten kan leveren aan zowel ZZP, MKB als grootbedrijf. Dit is niet altijd zichtbaar geweest. Daar komt nu verandering in.

Een woord vooraf over de blog

Natuurlijk vertel ik graag op welke manieren ik u van dienst kan zijn, nieuwtjes zal ik ook hier vertellen. Ik begin mijn blog er mee. Echter is dit niet het hoofddoel van de blog op deze website. De afgelopen jaren heb ik mijn klanten lange uitleggen gestuurd via de mail met bijvoorbeeld tips over facebook, fotografie, gevonden worden op Google en andere zaken waar deze tegenaan lopen. Ik zal deze tips in heldere en overzichtelijke blogberichten zetten. Kom dus regelmatig een keertje terug.

Hoe kan een freelancer een full service aanbod hebben?

“Eén persoonlijk contactpunt voor uw huisstijl, drukwerk, reclame en website.” Met deze zin begin ik al vrij snel op de homepagina. De website heeft ook een persoonlijk tintje. Wat houdt het in? Simpel gezegd kan ik van dienst zijn met alles op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk, websites, hosting, social media en nog een stuk bedrijfsfotografie. Dit betekent niet dat ik een duizendpoot ben die alles zelf doet. Ik ken mijn sterke en mijn zwakke punten en ik zorg dat ik doe waar ik goed in ben. Voor de rest werk ik samen met andere specialisten. Ik heb een aantal vaste drukpartners en werk indien nodig met tekstschrijvers en andere professionals. Het gehele project leid ik voor u in goede banen. Zodoende kan ik hoge kwaliteit leveren tegen een lage prijs.

De “nieuwe” diensten

De meeste klanten kunnen mij als webdesigner en beheerder van hun website en vormgever van logo, huisstijlen en drukwerk. Dit zijn nog steeds de belangrijkste diensten. In de afgelopen jaren heb ik een aardig goed beeld gekregen van wat ondernemers nodig hebben en wat werkt voor hun. Mijn werkzaamheden heb ik daar volledig op aangepast. Eigenlijk zijn de diensten niet nieuw te noemen, de concepten zijn getest, onderzocht en voortdurend in ontwikkeling.

Prefab Webdesign

“Prefab” Webdesign op maat

In plaats van telkens het wiel opnieuw uit te vinden bouw ik nu voorgebouwde websites van hoge kwaliteit. In tegenstelling van de meeste concurrenten, waar 3 of 4 vaste ontwerpen worden aangeboden, maak ik een strenge voorselectie uit honderden ontwerpen. Zo vind ik het beste ontwerp dat past bij uw wensen. Hier vindt u meer over het nieuwe webconcept.

Drukwerkservice

Ik kan u een volledige drukwerkservice bieden. Dit houdt in dat naast het maken van een passend ontwerp ik u eveneens kan adviseren over (papier)dikte, afwerkingen en andere mogelijkheden. Daarnaast kan ik het drukwerk voor u bestellen en laten afleveren bij uw bedrijf. Het aanleveren van de ontwerpen bij de drukker kost u geen tijd meer en u bent er van verzekerd dat de bestanden in de aanleverspecificaties van de drukker worden aangeleverd. Zodoende krijgt u het best mogelijke resultaat. Ontdek de mogelijkheden van de drukwerkservice.

Online Adverteren

Adverteren via Google, Facebook of andere social media kan zeer veel bereik opleveren en helpen een marktaandeel te bemachtigen tussen de grote partijen op het internet. Zowel lokaal als landelijk liggen veel kansen. Maar er zijn ook valkuilen, voor u het weet gaat u budget op aan “clicks” die toch niks opleveren of wordt er niks gedaan met uw advertentie. Ik kan een goede advertentie campagne voor u opzetten en zorg er voor dat deze toegespitst is op de juiste doelgroep, de juiste sleutelwoorden bevat, optimaal opgemaakt wordt en regelmatig geoptimaliseerd wordt. Zo haalt u het meeste uit uw advertentiebudget. Ontdek de mogelijkheden met online advertentie’s.

Betrokken zakenpartner

Ik zal me blijven opstellen als een betrokken zakenpartner. Contact opnemen blijft laagdrempelig. U kunt me bereikenvia de website, mail,  telefoon, WhatsApp en Facebook. Elke vraag (op mijn vakgebied) mag u aan mij stellen. Ik denk graag met u mee over hoe u het beste uw klanten kunt bereiken en stuur bij indien nodig. Uw bedrijf in de buurt van Stadskanaal? Ik kom graag een keer op de koffie (zwart met suiker) voor een vrijblijvende offerte, advies, brainstormsessie. Daarbij vind ik het geen probleem ook in de avonduren langs te komen.

Graag ben ik u van dienst zodat we samen aan een mooie toekomst van uw bedrijf kunnen werken. Daarbij staan kwaliteit en een goede zakenrelatie voorop.

Dennis Hemmen

⇧Naar de blog

Over de blog

Deze blog is onderdeel van Piit Vormgeving & Web (Piit.nl). Doel van de blog is het bieden van één overzichtelijke plek vol met nuttige informatie voor mijn klanten en bezoekers van de website.

Is een artikel van nut geweest? Dan zal ik het zeer waarderen wanneer u het artikel of mijn website (online) deelt.

Maak verder kennis met mijn bedrijf. Lees meer over vormgeving en drukwerk, bekijk het webdesign concept (complete websites vanaf €495,-). Of lees meer de achtergrond van mijn bedrijf.

Dennis Hemmen
Eigenaar Piit Vormgeving & Web.

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020