Een nieuwe website zal niet direct op elk zoekwoord dat u wenst bovenaan in Google verschijnen. Als “kleine” speler is het moeilijk concurreren met de “groten” op het internet. Online adverteren is dan een goede manier om toch gevonden te worden en bezoekers te krijgen op je website. Met een goede advertentiecampagne is het mogelijk op te vallen tussen vele concurrenten. Neem contact op om een advertentiecampagne te laten opzetten via bijvoorbeeld Google Adwords of Social Media, die volledig is toegespitst op uw doelgroep. Zo haalt u het beste uit uw kosten per klik.

Voordelen van het laten beheren van uw online advertenties:

Meer halen uit uw advertentiebudget!

Toegespitst op de juiste doelgroep

Uw advertenties worden zo specifiek mogelijk toegespitst op uw doelgroep. Zo haal ik het maximale uit uw “clicks”. U heeft niets aan bezoekers die niet geïnteresseerd zijn in uw product.

De juiste sleutelwoorden

Ik onderzoek wat de juiste sleutelwoorden zijn om op te adverteren. Naast dat de zoekwoorden passen bij de pagina die gepromoot wordt kijk ik naar het aantal zoekopdrachten en de concurrentie die u heeft op deze advertenties. Ik selecteer de sleutelwoorden die het best voor u gaan werken en (net zo belangrijk) sluit sleutelwoorden uit die niet aansluiten bij uw product.

Optimale opmaak van uw advertentie

Ik zorg er voor dat uw advertentie opvalt en verkoopt. Dit doe ik door bijvoorbeeld het toevoegen van een afbeelding of foto en het opstellen van een tekst die mensen aanzet tot actie of door bijvoorbeeld het toevoegen van extra sitelinks. Afhankelijk van het platform waarop geadverteerd wordt.

Periodieke optimalisatie

Geen advertentie is in één keer perfect. Boven dan kan zoek- en klikgedrag van uw doelgroep veranderen. Nadat de advertentie een poosje gelopen heeft, kijk ik deze aan de hand van de statistieken weer door en sleutel ik, indien nodig, aan de doelgroep, sleutelwoorden of vernieuw de opmaak van de advertentie. Bij langdurige advertenties blijf ik dit periodiek doen om zo het maximale resultaat uit de advertentie te halen.

Social advertising en Google Adwords Beheer Stadskanaal

Online adverteren via Google Adwords of Facebook Promotie's en andere Social Media

Bereik meer online! Ik help u graag het maximale uit uw online advertentiecampagnes te halen. Benieuwd of online adverteren voor u werkt? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020