Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Dennis Hemmen, ik ben de eigenaar en enige werknemer van Piit Vormgeving & Web. Met mijn bedrijf richt ik me op de behoeftes van zowel kleine ondernemers als grotere bedrijven die een professionele uitstraling willen neerzetten voor al hun communicatie uitingen. Mijn doel is het neerzetten van complete producten in drukwerk, vormgeving en webdesign, die aansluiten bij de kernwaarden van uw bedrijf. Ik bouw Complete websites die geoptimaliseerd zijn op vindbaarheid en conversie. Mijn diensten lever ik niet alleen in de omgeving Stadskanaal maar ook landelijk. Ik stel me graag op als betrokken partner, denk met u mee, geef advies en werk samen met u richting een prachtig eindproduct dat u helpt uw doelstellingen te verwezenlijken.

Grafisch vormgever & webdesigner uit Musselkanaal

Mijn kernwerkzaamheden bestaan uit het vormgeven van drukwerk en het leveren van prachtige websites. Ik maak mijn diensten nog completer door tevens een stuk fotografie aan te bieden. Webdesign en drukwerk lever ik voornamelijk aan bedrijven uit de Stadskanaal en omgeving, maar een samenwerking op landelijk niveau is heel goed mogelijk.

Als Grafisch Vormgever & Webdesigner heb ik al enige tijd ervaring. Tijdens mijn studie Multimedia & Vormgeving ben ik me gaan specialiseren in webdesign en vormgeving. In 2010 heb ik een bijbaan gekregen als vormgever & webdesigner in loondienst bij mijn oude stagebedrijf in Groningen (ontwikkelaar van Mobiele Apps). In 2012 ben ik vanuit Musselkanaal Piit Vormgeving & Web gestart.

Piit

Piit (spreek uit als “pit”) Staat voor Picture It: Een voorstelling maken; Iets grafisch maken; Van idee tot ontwerp. Ik maak werk van uw ideeën en zet deze om in Grafische Ontwerpen, Websites en Fotografie.

Ik denk zelf proactief mee, mijn visie is dat ontwerpen functioneel moeten zijn en helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Naast een strakke vormgeving vind ik het minstens zo belangrijk een ontwerp neer te zetten dat past bij de identiteit van een bedrijf of merk.

Kunt u zich vinden in mijn visie? Laten we kennis maken!

Dit kunt u van mij verwachten

Eén persoonlijk contactpunt

Voor al mijn diensten ben ik de enige contactpersoon, of u nu advies nodig hebt of dat er een probleem moet worden opgelost. Indien er samengewerkt wordt met andere professionals kan ik het gehele project beheren.

Full service diensten

Drukwerk en websites kan ik full service leveren. Drukwerk kan bij u worden afgeleverd en bij websites manage ik de hosting. Foto’s kunnen door mij worden gemaakt en, waar nodig, werk ik samen met andere professionals zoals een tekstschrijver.

Flexibele werkhouding

Ik ben bereid buiten mijn normale werkgebied te kijken wat ik voor u kan betekenen. Ik hanteer geen 9-tot-5 mentaliteit, ik ben goed te bereiken tussen 8.00-20.00 uur. Afspraken in de avonduren zijn geen probleem

Proactieve opstelling

Mijn streven is altijd te komen tot het best mogelijke eindproduct, dit houd in dat ik mijn ervaring en kennis toepas gedurende het proces. Het kan gaan om aanpassingen in bijvoorbeeld aangeleverde teksten of het doen van aannames. Uiteraard heeft u als klant het laatste woord.

Nazorg en advies

Het beheren van een website is wellicht nog wat onwennig voor u. Hoe moet u bijvoorbeeld zoekmachinevriendelijk schrijven? Wanneer ik uw product heb geleverd zorg ik voor nazorg in de vorm van advies en ondersteuning. Voor vragen mag u altijd contact opnemen.

Betrokken bij uw bedrijf

Om u het beste product te kunnen leveren maak ik graag echt kennis met uw bedrijf. Ik werk samen met u aan een prachtig eindproduct en draag eventueel extra oplossingen en mogelijkheden aan. Ik kom graag op de koffie om met u te brainstormen over hoe we het beste uw klanten kunnen bereiken.

Genoeg over mij...

...laten we het over uw wensen hebben!

Ik ben u graag van dienst in vormgeving, drukwerk en webdesign. Komt u uit de regio Stadskanaal? Dan kom ik graag persoonlijk bij u langs maar ook een samenwerking op landelijk niveau is geen enkel probleem.

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020