Social media biedt veel kansen. Ook voor ZZPers en MKBers. Facebook, Twitter en Google+ zijn goede hulpmiddelen als het gaat om aandacht genereren, klantenbinding en vindbaarheid op het internet.

Neem contact op voor het laten opzetten en vormgeven van Social Media pagina’s die maximaal bijdragen aan de online identiteit,  het verkrijgen van volgers die echt in uw pagina geïnteresseerd zijn en voor het maximale bereik van je berichten en acties. Of lees meer over het belang van online adverteren.

Facebookpagina

De grootste in Social Media op dit moment. Biedt erg veel kansen voor zowel grote als kleinere bedrijven op het gebied van klantenbinding en het genereren van aandacht voor uw product. Daarbij is het juist opzetten van een pagina en regelmatig plaatsen van updates heel belangrijk. Laat een bedrijfspagina opzetten, breid het aantal volgers uit en genereer maximaal aandacht voor je berichten.

Twitterpagina

Opvolgend op Facebook één van de grootste in Social Media. Werkt ook goed om aandacht voor je product / site te genereren bij veel doelgroepen. Twitter biedt meer ruimte dan Facebook in pagina opmaak. Laat ook deze pagina volledig in je huisstijl opmaken. Moeite om volgers te krijgen en niet zo goed in hashtags, apenstaarjes en het vertellen van je boodschap in 140 tekens? Vraag om ondersteuning.

Google bedrijfspagina’s

Hoewel het gebruik van Google+ wat achterblijft is een bedrijfspagina essentieel bij een lokaal bedrijf. Je bedrijf komt sneller en duidelijker omhoog in de zoekresultaten wanneer er gezocht wordt op regio. Daarnaast heeft Google+ veel gebruikers doordat Google dit gepushed heeft bij o.a. Gmail gebruikers. Veel gebruikers en weinig actie op Google+ betekent meer aandacht voor je berichten bij je volgers.

Online strategie en vormgeving voor Social Media

Neem contact op voor mijn services voor Facebook, Twitter, Google+ en andere Social Media.

Op het gebied van Social Media kan ik het volgende bieden:

  • Het vergroten van uw vindbaarheid op Google;
  • Vormgeving in de huisstijl van uw bedrijf op al uw Social Media pagina’s;
  • Opzetten van de pagina’s met de juiste (doelgroep) instellingen;
  • Advies en ondersteuning;
  • Maximaal bereik van uw berichten;
  • Advertentie mogelijkheden via Social Media;
  • Beheer van uw pagina’s;
  • Opzetten van acties volgens de huisregels.

 

Neem contact op voor een Social Media plan op maat.

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020