Grafische Vormgeving die past bij de identiteit van uw bedrijf

Grafische vormgeving voor elk medium, zowel digitaal als print. Piit ontwikkelt een huisstijl op maat of voert uw bestaande huisstijl door in al uw communicatie uitingen. Drukwerk wordt afgeleverd op het gewenste adres. Van ontwerp tot drukwerk, Piit biedt één persoonlijk contactpunt.

Neem nu contact op voor:

Naast een breed aanbod in drukwerk en webdesign (ontwerp tot levering) maak ik ontwerpen op maat voor bijna alle (multi)media. Van krant advertentie, presentatie (prezi, powerpoint) tot ontwerpen voor (mobiele) Apps.

Vormgeving die niet alleen mooi is maar overéén komt met de identiteit van uw bedrijf;

Door advies bij materiaalkeuze en druktechnieken, ontwerpen te leveren in de juiste aanleverspecificaties en een strenge selectie te maken in mijn drukpartners, lever ik hoge kwaliteit drukwerk tegen een voordelige prijs.

Logo’s en zo veel mogelijk andere elementen maak ik op in schaalbare of hoge resolutie bestanden. Of u nu een visitekaartje of een abri poster wilt, de ontwerpen zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit.

Of bekijk de diensten in web en fotografie.

Grafische vormgeving & drukwerk in Stadskanaal en omgeving

Landelijke levering van ontwerp en drukwerk, bij bedrijven in omgeving Stadskanaal kom ik vrijblijvend kennismaken

Mijn bedrijf is gevestigd in Musselkanaal (Groningen). Komt u uit deze omgeving dan kan ik vrijblijvend langs komen voor een advies of offerte op maat. Ook landelijk lever ik drukwerk en vormgeving. Via telefoon, mail, chat of een ander gewenst medium, is het contact snel en gemakkelijk te onderhouden.
Laten we samen vorm geven aan uw ideeën!

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020