Een website is bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Enkel het “aanwezig” zijn op het internet is niet meer voldoende. Een oriënterende klant begint meestal zijn zoektocht online, het is dus van belang dat uw site gevonden wordt. In veel gevallen is uw website het eerste contactpunt dat de klant met uw bedrijf heeft. Een prachtig ontwerp en een gebruiksvriendelijke ervaring zijn daarom essentieel.

Op zoek naar een website die gevonden wordt en verkoopt?

 • Kwaliteit Prefab webdesign op maat*
 • Conversie optimalisatie (websites die aanzetten tot actie / verkoop)
 • Makkelijk te beheren met WordPress CMS
 • Google geoptimaliseerd (SEO)
 • SEO opmaak en begeleiding voor de teksten
 • ± 5 opgemaakte pagina’s
 • Contactformulieren
 • Nieuws / blog pagina en/of portfolio pagina
 • Koppeling met Social Media
 • Onderhoud en beheer pakketten naar keuze

Het concept: Prefab webdesign op maat

Uit honderden voorgebouwde ontwerpen maak ik een strenge voorselectie van 3 à 4 ontwerpen die het beste bij passen bij uw wensen. Hieruit kiezen we samen een ontwerp. Soms bevatten deze al branchegerelateerde functies (voor bijvoorbeeld vastgoed en autodealers) die ik vaak gratis of tegen een kleine meerprijs kan installeren.

Prefab Webdesign

Volledig in uw huisstijl

Kleurgebruik, logo, foto’s, lettertype en vormgeving gebruik ik om het ontwerp volledig aan te passen aan uw huisstijl.

Opmaken van pagina’s

Pagina’s worden netjes opgemaakt in een opmaak die past bij de inhoud. Denk aan het toevoegen van knoppen, tabellen, foto’s enz.

In de taal van Google

Naast de techniek zijn de teksten erg belangrijk voor zoekmachines. Ik zorg er voor dat de teksten die u aanlevert “in de taal van Google” herschreven wordt. Ik let op woordgebruik en opmaak van (tussen)kopjes, links en eventueel inleidingen. Eventueel draag ik suggesties aan voor aanvullingen enz. Wanneer daar kansen liggen.

Veel extra mogelijkheden voor uw website

WordPress is het meest gebruikte systeem voor websites op dit moment. Hiervoor worden veel applicaties (plugins) ontwikkeld. Mogelijkheden zijn enorm en vaak tegen een kleine meerprijs te realiseren. Laat mij de beste mogelijkheden voor u installeren en naadloos verwerken op uw website. Bekijk een greep uit deze mogelijkheden.

Meertalig maken van uw website

U kunt meerdere vertalingen toevoegen op uw website. Bezoekers kunnen kiezen in welke vertaling ze de website willen bekijken.

Geïntegreerde nieuwsbrief optie

Beheer inschrijvingen en maak gemakkelijk en snel een nieuwsbrief die je verstuurd via de website.

Shopping en afreken module

Voeg een “webshop” gedeelte toe aan je website. Te koppelen aan bijvoorbeeld iDeal of Paypall

Before – After foto viewer

Vergelijk twee foto’s in één venster. Door met een slider heen en weer te gaan ziet u de voor en na afbeelding

Evenementen kalender

Plan evenementen en toon deze op uw website. Inclusief tijd, datum, locatie (met Google maps) en omschrijving.

Live “support” chat optie

Voeg een chatfunctie toe aan uw website. Ideaal voor bijvoorbeeld Sales of Support.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, vertel me uw wensen en ik onderzoek de beste optie.

Webhosting en beheer pakketten

Managed hosting

Hosting houd ik volledig in beheer, ik zorg er voor dat uw website soepel blijft draaien en als er problemen zijn los ik die op. Eventuele mailadressen maak ik voor u aan. Tot drie mailadressen wordt gerekend onder de service van Piit. Indien gewenst koppel ik uw mail aan een Gmail account zodat uw server netjes opgeruimd blijft en uw mails altijd veilig staan.

Onderhoud service (zorgeloos online)

Het is belangrijk een WordPress website regelmatig te updaten. Ik kan u een maandelijks onderhoudspakket aanbieden. De site wordt maandelijks volledig geupdate. Indien er problemen zijn met de updates los ik deze direct op. Uw website blijft soepel lopen en downtime wordt voorkomen.

Volledig beheer van website

Beheer van de website kan volledig overgenomen worden. U levert nieuwe content, zoals nieuwsberichten, aan op de manier die u prettig vindt en deze wordt voor u netjes opgemaakt en geplaatst. Indien gewenst deel ik de updates ook op uw social media pagina’s.

 • Webshop: B-mine.nl
 • Website: HetNieuweVakwerk.nl
 • Website: MTCMusselkanaal.nl
 • Website: oec.nu
 • Website: YogaTruasana.nl
 • Website: jouwwinkelkraam.nl
 • Webdesign Twente Tekstschrijver Marvelous Communicatie
  Website: Marvelous Communicatie
 • Website: rshadministratrie.nl

Boven ziet u een greep uit de website ontwerpen in mijn portfolio. Bekijk de portfolio voor meer ontwerpen.

WordPress webdesign Stadskanaal en omgeving

Vanuit Musselkanaal kan ik landelijk van dienst zijn als webdesigner. Bij bedrijven uit Groningen en Drenthe kom ik vrijblijvend op locatie kennismaken

Ik ben van mening dat een website een toegevoegde waarde moet zijn voor uw bedrijf. En dit is zeer zeker mogelijk. Dankzij mijn “Prefab” concept maak ik hoge kwaliteit websites ook bereikbaar voor ZZPers, MKBers en kleine bedrijven maar kan ik ook grotere projecten aan.

Wanneer het aanleveren van teksten en foto’s een probleem zijn kan ik u van dienst zijn op het gebied van fotografie en kan ik u in contact brengen met een tekstschrijver.

Ik ga graag voor u aan de slag om een prachtige website te creëren die daadwerkelijk wat toevoegt aan uw bedrijf. Dankzij WordPress CMS is uw website makkelijk te beheren.

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020