Gevonden worden op het internet & professionele websites

Tegenwoordig is online gevonden worden van groot belang in bijna elke branche. Een groot deel van uw klanten begint zijn zoektocht online. Een goed vindbare website die zowel functioneel als mooi is en aansluit op uw bedrijf kan van bezoekers klanten maken. Uw online identiteit is niet beperkt tot uw website. Social Media neemt een steeds grotere rol in en biedt veel kansen op gebied van vindbaarheid en klantenbinding. Laat mij u helpen een goed marktaandeel op het internet te verwerven met zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) websites en social media.

  • Webdesign & Beheer

    Complete website vanaf €495,-. Prachtige ontwerpen die het goed doen op alle schermen en vindbaar zijn op Google. Hosting, ondersteuning en beheer pakketten.
  • Social Media

    Vormgeving voor Social Media pagina's en advies, opzetten en ondersteuning van en voor Social Media zoals Facebook, Twitter en Google Plus.
  • Online Adverteren

    Opzetten en beheren van advertentie campagnes via Google en Social Media. Bereik de juiste doelgroep en een ideale weergave van uw advertentie.

Neem nu contact op voor:

Hoge kwaliteit webdesign volledig aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Geoptimaliseerd op vindbaarheid en conversie (verkoop) Lees hier meer

Elke website die ik bouw past zich volledig aan aan het scherm waarin het bekeken wordt. Zo blijft de website goed te gebruiken, of u deze nu bezoekt via mobiele telefoon, tablet of pc.

Hosting, onderhoud of beheer van de website kan ik, indien gewenst, volledig van u overnemen. Zo kunt u zich concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en zorg ik er voor dat uw website optimaal presteert.

Er liggen veel kansen bij het gebruik van social media, ook voor ZZPers en MKBers. Volgers krijg je echter niet vanzelf en er zijn een aantal valkuilen. Ik kan u ondersteuning bieden om er voor te zorgen dat uw acties op social media maximaal bereik hebben.

Online adverteren biedt zeer veel kansen. Kleine bedrijven krijgen de mogelijkheid met grote partijen te concurreren. Dan moet uw advertentie echter wel optimaal opgezet worden. Ik weet hoe ik er voor moet zorgen dat u advertentie maximaal bereik heeft bij de juiste doelgroep.

Of bekijk de diensten in Vormgeving & Drukwerk en Fotografie.

Social media en professionele websites Stadskanaal en omgeving

Zowel landelijk als regionaal kan ik u van dienst zijn, bij bedrijven uit Stadskanaal kom ik vrijblijvend op locatie kennismaken

Ik werk vanuit Musselkanaal (Groningen). Komt u uit Oost-Groningen of Noord West Drenthe dan is het mogelijk dat ik persoonlijk langskom voor een vrijblijvend gesprek. Ook landelijk lever ik drukwerk en vormgeving. Via telefoon, mail, chat of een ander gewenst medium, is het contact snel en gemakkelijk te onderhouden.

Ik help u graag mee uw bedrijf online op de kaart te zetten!

Dennis Hemmen

© Piit Grafische Vormgeving & Webdesign 2020